Καλωσήλθατε

Βρίσκεστε σε έναν τόπο που επιδίωξή του είναι να φιλοξενήσει κάθε έναν που επιζητεί την καλλιέργεια της ύπαρξής του, καθέναν που επιθυμεί να γνωρίσει βαθύτερα τον εαυτό του, να διευρύνει τη συνειδητότητά του και να συνεισφέρει στη συλλογική εξελικτική πορεία.

Η Σχολή Κοσμικής Συνείδησης αποσκοπεί στο να αποτελέσει φορέα και εκφραστή των πλέον σύγχρονων μεθόδων εσωτερικής ανάπτυξης. Με σταθερή βάση τα θεμέλια της μυστηριακής παράδοσης, έχει δομήσει ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα εσωτερικής εκπαίδευσης, με σκοπό την αυτογνωσία, την πνευματική καλλιέργεια και τη διεύρυνση της συνειδητότητας.

Καθώς αναγνωρίζουμε πλέον ότι όλοι οι άνθρωποι αποτελούμε μια ενιαία κοινότητα, οραματιζόμαστε το επόμενο εξελικτικό βήμα και εργαζόμαστε για την εγκαθίδρυση της Κοσμικής Συνείδησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε εγγραφή και να μελετήσετε το εισαγωγικό φυλλάδιο, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε, επίσης, να γράψετε στην παρακάτω διεύθυνση και να ζητήσετε από την Γραμματεία της Σχολής να σας αποσταλεί το πληροφοριακό φυλλάδιο: 

Σ.Κ.Σ. – Τ.Θ. 4212 – 102 10 Αθήνα