Περιεχόμενα
Αρχική
Βιβλιοθήκη
Ενότητες
Συλλογές
Αναζήτηση
Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 108
Νεότερο μέλος: erasmia
Ήχος

Γιορτασμός για το
Χειμερινό ΗλιοστάσιοΓιορτασμός για το
Θερινό Ηλιοστάσιο
Σχολή Κοσμικής Συνείδησης
Σας καλωσορίζουμε στη Σχολή Κοσμικής Συνείδησης.

Βρίσκεστε σε έναν τόπο πνευματικής αναζήτησης. Σε έναν τόπο που επιδίωξή του είναι να φιλοξενήσει κάθε έναν που αποζητά την καλλιέργεια της ύπαρξής του, καθέναν που επιθυμεί να γνωρίσει βαθύτερα τον εαυτό του, να διευρύνει τη συνειδητότητά του και να συνεισφέρει στη συλλογική εξελικτική πορεία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως όλες οι ανακατατάξεις που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως, η οικονομική κρίση μα και η σύγχυση που επικρατεί σε επίπεδο αξιών και ιδανικών, δεν είναι παρά οι εξωτερικές εκδηλώσεις μιας εσωτερικής πλανητικής αλλαγής. Μοιάζουν με τις ωδίνες του τοκετού, καθώς κάτι νέο γεννιέται. Επί δεκαετίες γίνονταν αναφορές ότι στον πλανήτη κυοφορούνται νέες ιδέες και αξίες που θα άλλαζαν την εξελικτική προοπτική της ανθρωπότητας. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βγουν στο φως και να αρχίσουν να εξαπλώνονται παντού.

Και έργο κάθε σύγχρονης σχολής εσωτερικής ανάπτυξης είναι να γίνει φορέας και εκφραστής αυτού του καινούργιου ρεύματος. Πατώντας σταθερά τα πόδια της επάνω στα θεμέλια της μυστηριακής παράδοσης, να αντλεί διαρκώς και να μεταδίδει τους νέους κραδασμούς που θα οδηγήσουν στην αυτογνωσία, την πνευματική καλλιέργεια και τη διεύρυνση της συνειδητότητας.

Κάποτε η συνείδηση αγκάλιαζε τοπικές κοινότητες, και θεωρήθηκε εξελικτικό άλμα η επίτευξη εθνικής συνειδητότητας. Στις μέρες μας παρατηρούμε ότι ο πλανήτης είναι πλέον μια ανθρώπινη κοινότητα και η συνείδησή μας αγκαλιάζει δραστηριότητες σε κάθε άκρη της Γης. Ας στρέψουμε, λοιπόν, τα μάτια ψηλά και ας αντικρίσουμε το επόμενο επίπεδο συνειδητότητας. Ήρθε ο καιρός για την εγκαθίδρυση της Κοσμικής Συνείδησης.

Μέσα στις σελίδες τούτου του ιστότοπου ευελπιστούμε ότι θα βρείτε ιδέες και γνωστικό περιεχόμενο που θα βοηθήσουν να αντιληφθείτε τη βασική νότα αυτής της σχολής, αλλά και να έρθετε σε επαφή με το σύστημα πάνω στο οποίο είναι δομημένη η λειτουργία της.

Η Σχολή λειτουργεί μόνο με αλληλογραφία. Προκειμένου να έλθετε σε επαφή, χρειάζεται να γράψετε στην παρακάτω διεύθυνση, για να λάβετε το πληροφοριακό φυλλάδιο.

Σ.Κ.Σ.
Τ.Θ. 4212
102 10 Αθήνα


Εναλλακτικά μπορείτε να εγγραφείτε και να συνδεθείτε, προκειμένου να μελετήσετε το πληροφοριακό φυλλάδιο online


Δημοσιεύσεις
Πολιτισμός και Πνευματική Εξέλιξη
Ρεύματα ΣυνείδησηςΟ πολιτισμός ως έννοια και ως απτή δράση ανέκαθεν συνιστούσε μια βαθιά πνευματική έκφραση, στενά συνυφασμένη με το εκάστοτε συνειδησιακό επίπεδο της ανθρωπότητας. Πολιτισμός πάντοτε υπήρχε και εκδηλωνόταν με ποικίλους τρόπους ανάλογα με το εξελικτικό στάδιο και τις χωροχρονικές συνθήκες. Έτσι, κάθε περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας έχει να επιδείξει τη δική της σφραγίδα και έχει θέσει το δικό της λιθάρι στο παγκόσμιο πολιτισμικό οικοδόμημα.
systemadmin June 27 2014 19:24:23 · Περισσότερα · 2090 Αναγνώσεις · Εκτύπωση
Η Περιπέτεια της Εξέλιξης
Ρεύματα ΣυνείδησηςΤο ταξίδι του ανθρώπου πάνω στο εξελικτικό μονοπάτι και οι προοπτικές που αυτό προσφέρει στον αναζητητή
systemadmin April 04 2014 17:23:48
Περισσότερα · 1866 Αναγνώσεις · Εκτύπωση
Η Δύναμη της Προσφοράς
Ρεύματα ΣυνείδησηςΗ μετουσιωτική δράση της προσφοράς και ο ρόλος της μέσα στον εξελισσόμενο κόσμο
systemadmin November 01 2013 18:54:01
Περισσότερα · 1848 Αναγνώσεις · Εκτύπωση
Η Δράση της Καλής Θέλησης
Ρεύματα ΣυνείδησηςΑποσπάσματα από τα βιβλία «Οι Ακτίνες και οι Μυήσεις» και «Τα Προβλήματα της Ανθρωπότητας» της Αλίκης Μπέιλι.
systemadmin July 19 2013 17:23:07
Περισσότερα · 1980 Αναγνώσεις · Εκτύπωση
Ο Εξελικτικός Ρόλος του Ανθρώπου στη Γη
Σφαίρες της ΖωήςΗ αλληλεπίδραση του ανθρώπου με τα βασίλεια της φύσης και ο σημαντικός ρόλος του στην εξελικτική πορεία όλου του πλανήτη.
systemadmin June 28 2013 16:18:16
Περισσότερα · 2323 Αναγνώσεις · Εκτύπωση
Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.
Πίνακας Ανακοινώσεων
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να ανακοινώσετε μήνυμα.

Δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα μηνύματα.
Εικόνες